Познатиот битолски билдер и некогашен кандидат за градоначалник, Зоран Лазаревски –Паљо покажа дека студот не му може ништо. Тој се сликаше расоблечен на ­27 степени пред спортската сала „Младост“ во Битола.

– Еве кој прв почна гол на ладното – порача Паљо, споделувајќи ги фотографиите од зимата 2012 година.