Момче и девојка денеска се пронајдени мртви во стан во Србија. Како што изјавила полицијаата на телата не биле пронајдени траги на насилство. Според очевидците, момчето и девојката биле видени пред неколку дена со шише ракија во раката како се упатувале накај дома.