Телото на исчезнатиот полицаец е пронајдено на 5-ти во Руговица.

По 45 дена потрага за Петар Манојловиќ на кој му се изгуби секој траг на 21-ви минатата година во близина на мостот Младост во Загреб, во коритото на реката Сава на 5-ти е пројадено неговото тело, јавува Јутарњи лист.

Манојловиќ еден ден пред да исчезне пиел кафе со сопругата која потоа отишла во град, а тој се упатил негде оставајќи ги во својот дом документите и парите. Мобилниот бу бил исто така исклучен.

Не неговото тело на се пронајдени знаци на насилство.

 

Полицијата работи на расветлување на случајот.