Доколку имате време, може да го искористите за декорирање на храна и така да ги изненадите домашните.

Во продолжение погледнете како „досадните јајца“ да ги претворите во срце и тоа без користење на модли.

Сѐ што ви е потребно е: појак картон, дрвено стапе и две гумички за тегли.

Погледнете го процесот во продолжение: