И додека вадењето крв за многу деца, но и возрасни предизвикува голем страв, ова мало бебенце од Белград покажа што значи храброст. Наместо солзи, тој на убод од игла и вадење крв изреагирал со насмевка и така оставил впечаток за најхрабро бебе. Погледнете ја неговата реакција: