Маж, кој стоел на метро станица на Менхетен додека се приближувал воз се одлучил да се движи по колосекот, а сите биле ужаснати од глетката, бидејќи мислеле дека станува збор за самоубиство.

Сепак, ја забележале неговата рака додека мафта помеѓу возот и платформата.

Се испоставиле дека мажот сакал да запали цигара, а за пуш-пауза го исористил колосекот, пораи непозната причина. Кога се појавил од под возот, мавал по него со шише додека сите гледале зачудени.

Погледнете: