Позната пејачка Милица павловиќ паднала во несвест на снимањето на емисијата „Амиџи шоу“, а снимката која осамна во јавноста ги уплаши нејзините фанови. 

Милица се смета за една од најатрактивните српски пејачки, а нејзиниот пад предизивка вистински бум на социјалните мрежи.