Откако се забил во задниот дел на такси возило во Белмонт во Чикаго, овој возач на црн Нисан СУВ се обидел да побегне од местото на настанот. Меѓутоа, во таа намера го спречил таксистот кој излегол од својот автомобил и му го блокирал патот.

Неколку минути подоцна работите излегле од контрола кога виновникот сакал по секоја цена да избега, па уништил уште четири автомобили.

Погледнете го ова неверојатно видео, снимено од прозорот на очевидец: