На фудбалски натпревар во националната лига на Обединетите Арапски Емирати се случил инцидент кога автомобил влетал на теренот додека се играл натпревар.

Фудбалерите останеле зачудени, а возачот кокј веројатно решил да биде ѕвезда на настанот и да сврти едно кругче на теренот, па тој дури и им свирел на играчите да се тргнат додека минувал крај нив.