Овие денови сведоци сме на големи колечини на снег на нашите простори. Гужви на патиштата, а сообраќајот некаде и целосно прекинат. 

Патните служби даваат се од себе за да се исчистата улиците од снегот. 

Погледнете како патните служби низ светот се справуваат со снегот. 

 

This is how roads are cleaned of snow in the world by ludodobola