Видео

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Една од најголемите сензации на оваа Евровизија е групата "Бурановски Бабушки", кои ја претставуваат Русија. Симпатичните бабички од 43 до 86 години се наоѓаат меѓу фаворитите во обложувалниците, а се претставија со песната "Party for Everybody". Поради интересниот ритам и нивната разиграност тие беа наградени со голем аплауз од публиката.

Првото полуфинале за песните од Евровизија е завршено и е одлучено во финалето да се пласираат следниве десет земји: Романија, Молдавија, Исланд, Унгарија, Данска, Албанија, Кипар, Грција, Русија и Ирска.
 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ова е сигурно најсмешниот врисок (извик на паника) што сте го слушнале досега.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Иако подоцна демантираше, ова е спотот за кој Елвир Мекиќ првично тврдеше дека е сниман кај Смилковското езеро вечерта пред петкратното убиство.
 
 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Снимка од Безбедносна камера на која се гледа како полицијата го тепа Кели Томас, ментално болен бездомник. Дејството се случува на автобуска станица во Fullerton, Калифорнија, на 5 јули 2011 година. расправијата започнува во 15:20.

Полицаецот Мануел Рамос од полициската станица Fullerton беше обвинет за убиство од втор степен во случајот „смртта на Кели Томас ", а десетарот Џеј Cicinelli се соочува со обвиненијата помагање на убиство и прекумерна употреба на сила .

Видео  е обезбедено од страна на Канцеларијата на Окружниот јавен обвинител на округот Оринџ.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic