Видео

Ивана Мазнејкова од Струмица има 5 год. и одлично свири пијано. 
Во петокот, на 24ти февруари 2012 г. освои 1ва Награда на Меѓународен натпревар во Белград, Р.Србија. 
    Досега во 2011 год на 4- 5 годишна возраст освои: 
1ва Награда и Пехар за најмлад учесник на Меѓународен натпревар за пијанисти во 
Белград, Р.Србија; 
1ва Награда и Златен медал на Меѓународен натпревар за млади изведувачи во 
Перник, Р.Бугарија; 
1ва Награда на Меѓународен натпревар за класична музика „Арс Косова“ во 
Приштина, Р.Косово; 
1ва Награда на Меѓународен натпревар за пијанисти во Гевгелија, Р.Македонија; 
1ва Награда на Меѓународен натпревар за пијанисти во Гориција, Р. Италија; 

Ивана Мазнејкова има пријавено учество на натпревари во Ниш и Париз, а има покани за учество на натпревари во Болоња и Милано. 
Во Македонија има настапувано на повеќе манифестации во Скопје, Охрид, Штип и Струмица