Линда е една бесна жена која решила да го посрамоти својот сопруг пред целиот град затоа што ја изневерил.

Така нејзините сограѓани во британскиот град Варвик можеа да дознаат се за нивниот распаднат брак преку плакатот кој таа го залепила кај и да стигнала.

„Ако е таа толку добра во кревет, тогаш можеш и да останеш. Клучевите од Мерцедесот се фрлени, бравата променета, а сите пари од картичката потрошени. Среќна Нова година, Линда“, пишува на плакатот.